9april -09

Nu ligger jag äntligen i sängen och har jobbat, vi slutade tidigare än planerat pga regnet..Jag som inte ens hade lagt i 2a växeln än, men men=)

Jag var och såg The Fast and The Furious häromdagen, och den var lika bra som de andra 3=) Jag älskar fina bilar!! Och här får man se fina bilar, massa brummande ljud, fina killar och bra musik! Så den är att rekommendera=)

Fina killarna =)

Paul Walker

Vin Diesel

Ska köpa den på DVD sen när den kommer, har de andra 3 på DVD så klart jag ska ha den 4e också..
Vad ska man säga om Vin Dielsen?! En av världens finaste män tycker jag. Snyggt ansikte, snygg kropp och kan köra bil som en gud..Visserligen är det på film men iaf;)
Det lustiga är att jag sitter och skriver om filmen och så hör jag på TV att de pratar om filmen och ena tjejen som är med i filmen är där. Hon som spelar Vin Diesels lille syster! Hahaha ganska komiskt att det händer samtidigt.

Jag som har köpt 2par nya skor, men hinner ju aldrig att använda de=( Förra helgen var jag i Kramfors och nu till helgen jobbar jag..=(
Kan inte lägga upp bilder på de, för våran stationära dator har kraschat=( och det är på den jag lägger in alla mina bilder. Men det ska komma en data kille efter helgen och jag hoppas innerligt att alla saker ligger kvar på datorn!!! All min musik och alla bilder!!

Idag på dagen så fick jag äntligen det saknade "städrycket"..Min soffa växte och växte med kläder. Idag tog jag mig i kragen och sorterade in de i garderoben eller till tvätten. Hann faktiskt med att både tvätta en tvättmaskin och diskmaskin. Gäller att passa på när man får städrycket;)

Ska försöka somna nu, inte ett dugg trött.. Och det finns ju ingen som vill hålla mig sällskap genom att vara vaken med mig=( hahahah..

Sov gott/ puss H

Kommentarer
Postat av: LillAnna

Snyggingar....=)

2009-04-11 @ 11:35:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0