28.12.09

3dagar kvar tills det nya året..Vad har ni för nyårs löften i år?:) Själv har jag inget, eller jo, att jag ska träna. Saknar det så mycket!! Men då får vi hoppas att vi blir friska nu..andra dosen av antibiotika så nu jäklar! är inge kul alls att vara sjuk så här länge. På nyår ska vi vara hemma hos Liza & Putte. äta middag och skjuta raketer och bara umgås=) Får se vad det blir för middag. Mumsigt blir det iaf.. Har jobbat väldigt mycket sen snön kom. Och det snöade inte lite heller..

21.12.09

Nu är det nära till jul.. Snart är det över=) Nä men lite mysigt är det, okej det kan jag erkänna.. Man får träffa alla nära och kära.. Mamsen kommer till Stockholm på fredag, ska bli super kul att träffa henne!
Hon har ju inte heller träffat baby än=( För hon bor i Söderhamn, och hon jobbar varannan helg och baby jobbar varannan helg.. och givetvis så jobbar de om varandra.. Men nu så=D

Har jobbat som ett cp igen.. Skulle bära undan "lite" snöhögar. Men de är stora som hus (nästan iaf, men väldigt stora) och det tar sådan tid.. Fram och tillbaka, fram och tillbaka..Plus att det kom mer snö igår när vi var där och höll på..Så ikväll ska vi dit och bära mera snöhögar;)

Lite bilder från snö kaoset..
   


Sen titta på min älskade vovve, vad han är söööööt! Han går med på det också sötisen<3



Bilder på Eric från när vi var där och hälsade på=) Han fick äta själv.. Maten ligger på golvet, i hans knä och i hans ansikte.. charmtrollet!! <3 Moster Helen älskar!
  


Nu ska jag dra och jobba.. Ha en trevlig och skön kväll alla ni i soffan...*bläää*

19.12.09

Jag har jobbat jätte mycket nu senaste dagarna, därför jag inte har bloggat något.
Vi har ju som sagt jour vinter halvåret, och som ni kanske har märkt så har det varit snö kaos!!!!! Herregud vad det har snöat. Vi har 3områden att sköta. Alla 3 är borta vid Vårby och Skärholmen. Ett av de är inne på Spendrups Bryggeri, och det går ju mycket lastbilar och långtradare där, så där måste man fixa så att det inte är det minsta halt. När vi åker därifrån ska det vara bar mark. Eller om det är mer än -7 grader så kan vi inte salta, då får vi bara sanda. Då kan vi inte få fram bar mark.

Första passet vi körde var vi ute i 24h och jobbade. Sen hann vi åka hem och sova 5h, sen var det dax igen;) hahaha! Samma sak där, jag körde ett pass på 24,5h och min galna pappa körde ett pass på 36,5h. men vi har ju inget val, vi måste ju röjja när det snöar...Nu har vi båda fått sova iaf=D

Idag har jag bäddat rent, städat och diskat här hemma. Om några timmar ska jag och Isabel åka och shoppa lite julklappar, sen ikväll ska vi hem till Liza och Putte. Liza fyller år den 21dec, så hon ska firas ikväll=D

Igår var jag och fixade mina naglar, de blev jätte fina=)



Nu ska jag sätta lite fart..

Ha det så bra i snöstormen.
PS. Det ska komma mer snö nu, snöa tills imorgon på dagen, bara så ni vet;) DS.


13.12.09

Lucia idag!! Men det är inget jag märker av. Men lika glad är jag för det ändå:) För jag har världens bästa pojkvän!!

Idag ska jag och Anna åka till Kista när hon slutar och kolla julklappar. Behöver köpa de sista. Ska bli riktigt kul att träffa henne, var ett tag sen nu=( Vi är ganska duktiga på att jobba om varandra nu.. Men idag så, om det inte PANIK snöar senare och jag måste jobba=P
Nä men det ska väl jag slippa nu va? De sa på nyheterna att det skulle snöa sön-mån, men det har ju smällt bort själv. Men såg däremot på nyheterna i fredags att på tisdag skulle det snöa..Så vi får väl se vad det kommer för något då.

Har nyss diskat undan från igår. Jag och baby åt kina mat, det var hundra år sen.
Nu ska jag fortsätta lägga in kläder i garderoben.


Ha en bra söndag=)

9.12.09

Idag var jag och baby på återbesök hos läkaren..läkaren vill vara säker på att streptokockern/halsflussen är borta. Och det är ju bra,för jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk!! Började hosta runt 25Juli och är förhoppningsvis frisk nu..nu ska jag tuta hemåt..

8.12.09

Såg ni säsongs avslutningen på Desperate Housewives?? Det gjorde jag, det är så bra=)
Men orka vänta tills i vår på fortsättningen, nej!=(

Nu är det VÄNNER...

Seeeees..


4.12.09

Kommer ni ihåg att jag skrev att min telefon var lite konstig med datumet på skrivbordet? Nu när det är December så står det December:) Rolig telefon jag har.. Den tycker inte om månaden November, hahaha!

Igår julpyntade vi lite. Vi köpte julgardiner. Strök de och hängde upp de. Satte upp adventsljusstaken oxå i köket.
Idag ska jag åka till Ikea för att köpa röda kuddar, glödlampa till våran julstjärna och sån där plast till kökslådorna. Den första rullen vi köpte räckte bara till 4lådor:( Fattas 2, men det är bara att köpa och se glad ut..

Nu ska jag sätta lite fart. Ska gå hem till pappa och hämta bilen.

Ha en underbar fredag=)

1.12.09

1dec idag..och min kära syster fyller år idag=) Jätte mycket grattis till henne!

Det roliga är att det är 1dec och det kommer frost direkt och blir kallt..Suck!
Men men snart går vi mot ljusare tider..hahah måste ju vara positiv;)


Det va svin kallt idag på jobbet, faaaan för att jobba utomhus på vintern!

Jag köpte ett par stövletter i förrgår:) Jag har spanat på de ett tag, men tyckte att priset var för mycket för ett par stövletter man inte kan ha året runt. Det är lurv i skorna=) De kostade 899kr förut, men sen såg jag att de va på kampanj pris, och kostade 399kr..Jätte bra ju=) Ska lägga in bild på de snart..

Målade färdigt kökslådorna i söndags, fick hjälp av Martin. tack=) Så igår satte vi in de där de ska vara, och har lagt i bestick lådan. Det känns jätte bra att få det gjort. Nu ska det bara klippas ut plast som ska ligga i botten på lådorna, sen ska det lastas in saker;)


Lådorna målade en gång..
 


Titta vilka fina blommor jag fick av min älskling på våran månders dag=)
Liljor och rosor,mina favoriter! Den lilla ensamma rosen som hänger där, fick han av mig;)


Sov gott!



RSS 2.0