Torsdag 26/2

Hej Hej!!
Ber om ursäkt att jag bara bloggat varannan dag nu, men har haft skit mycket att göra på jobbet! Helt sjukt att allt kom på samma gång. I Söndags när hela 18cm snön kom, så jobbade självklart jag och pappa.. Och som ni kan se på kortet så satt långtradarna fast i snön.



De åkte i sidled när de gasade så jag och pappa hjälpte de så de till slut kom framåt och inte sidled!
Samtidigt som vi kämpade med att hinna få undan snön som hela tiden föll ner..
Den här högen är bara från där långtradarna står.



Och som ni ser så är det inte ens färdig plogat. Men måste prioritera att hjälpa alla lastbilar som fastnar. Blev en väldigt lång natt i söndags. Vi började kl.19 på söndag kväll och slutade 08.00 på måndag morgon. Men men sånt är livet när det kommer snö!

På måndag eftermidag när jag vaknade så gick jag och Nalle ut och lekte i snön.. Super kul, tyckte både han och jag=)

Precis kört ner nosen i snön och busat. Jäkla knäppisen!! =D Haha han tycker att det är så kul med snö.. och plus att han hade lång lina på sig så han fick springa som han ville..


Fina killen min!!

Nu ska jag duscha och sen börja packa och fixa lite inför imorgon, Jag och Anna åker till Göteborg!! =D

Hörs sen, pusss

Semla dag

God morgon, idag är det den 24feb och fet tisdag lr semladagen=) Inte för att ja tycker så mycket om semlor men det är kul iaf att det finns en dag just för att äta semlor.   

Idag ska jag åka och fixa naglarna klockan 3, super skönt ska det bli.
Blir nog inge jobb ikväll/natt, pappa jobbar just nu med att köra ut snön från området. Känns konstigt att inte åka iväg sen och jobba nu när man är van vid det. Men jag tycker att det är sönare att jobba dag så imorgon blir det nog dag=) Sen är det torsdag dag oxå, OM det inte kommer snö.. för då jobbar vi när det kommer snö.. Sen är det fredag och då bär det av till Gbg=) På fredag morgon, jag, Anna och vit Mercan ska på äventyr!! =)


Och jag vill inte höra nått elakt om Mercan!!! Den är så jäkla bra den bilen, startar alltid, går genom besiktningen, har gått 75.000mil och rullar fortfarande.. Bara att den är 2färgad, men så ska det vara <3!

Vet inte om jag och pappa hinner att sätta in stereon i den innan fredag, men annars blir det bärbar cd spelare=) Man tager vad man haver.

Pusss!!

Snö snö snö!

Ledsen att jag varit dålig på att blogga, jobbade hela dagen igår med ett panik jobb vi fick.. Men vi blev klara så det är det som är huvudsaken. Men kan lova er att man frös ganska mycket om fingrar och tår, resten av kroppen va sjukt påklädd=)
Idag snöar det och blir jobb som ni kanske redan listat ut. Pappa är på SJ och plogar just nu.. För de klarar inte av allt själva där..När det kommer mycket snö..Hahah tur att pappa e så duktig å visar hur man gör.
Idag är det ingen risk att man fryser, för man kommer sitta i Wille som har sjukt bra värme!! Och bra högtalare så man kan spela lite hög musik oxå. Tack vare pappa=)


Här ser ni Wille som jag kör. Fast nu för tiden har han svarta rutor i bak och på sidorna:)


Själv sitter jag och tittar på Lipstick Jungle och det är så bra! Ska gå ut me Nalle straxt, leka i snön=D
Sen ska både jag coh pappa jobba på Spendrups.. Ploga, sanda, salta och köra bort snö högarna sen. Så det blir en lång natt. För det ska vara rent på marken och inte halt senast kl. 4 eller 5 imorgon bitti när lastbilarna börjar åka igen. 

Jag och Anna har bokat Göteborgs resan nu=) Åker i helgen som kommer, 27.2 - 1.3.09.. Vi ska ha super kul Anna, du & jag i stora Göteborg.. Heheheh! 

Måste rappa på lite här nu.. puss på er!
 

Fredag=)

God dag!

Vaknade med huvudvärk imorse, mindre kul.. Men nu börjar den gå över, har druckit massa vatten och gör varma mackor till frukost. MMmmmm det är så gott!!
Har en fixar dag idag, måste röjja på min soffa, haha, ni flesta vet nog hur den ser ut vid det här laget..

Som jag skrev igår, var på middag hos Madde, det va jätte trevligt.. Cici kom oxå med. Vi åt middag sen kollade vi på tv en stund, sen fick Stella (maddes hund) en lååång promenad och vi fick lite träning! Va jätte kul att träffa de igen, va ett tag sen sist.

När det är sånna här dagar med solklar himmel och sol så längtar jag ännu mer till att få ta ut min pärla, MEN måste vänta tyvärr.. Tills man får köra med sommar däck och sanden är uppsopad! Längtar efter dig min pärla..
 


Ha en fortsatt solig dag! Puss


19/2

Idag var det inget jobb, för vi väntar på att alla inblandade ska bli klara så vi kan göra vårt. Inte lätt med för många kockar;) Håller på å bränner Lipstick Jungle nu, ska kolla på säsong 1 i sängen.. Mycket skönare än att sitta i dator stolen..
2 bra serier som börjar nu, Lipstick Jungle och The Mentalist =D
Har ni inte följt med på tv så börja med det nu tycker jag! Annars missar ni något.

Ikväll ska jag hem till Madde på middag, lr middag och middag, vi ska umgås.. :) Köper me oss något hem itsället så slipper vi laga mat..Just nu sitter jag och försöker övertala Cici att följa med.. Vi får se hur det blir me det:)

Nu är min bränning klar så jag ska lägga mig i sängen och kolla på den nu.. Vi hörs sen, puss puss

Hej alla glada

Idag har jag jobbat för första gången på länge, kändes skönt på nått sätt iaf=)
Nu sitter jag och fixar med serier på datorn..Finns så mycket bra serier, så det är bara att följa de=) hahah!!
Såg på den nya serien igår, The Mentalist.. Jag tyckte den va skit bra, vad tyckte ni? Så ännu en serie att titta på. Men det gör inget för jag tycker det är kul att följa serier!

Men ska äta potatis plättar nu, hörs sen.. puss

Tatuering

Idag var det den stora dagen! Klockan 10 hade jag tid hos Circle i Sumpan för att göra min 3e tatuering.. På revbenen!!!!!
Tog 3h att göra den, första 2h stod jag ut men 3e timmen va d RIKTIG SMÄRTA!!!!! Hahahaha.
Men jag e super duper nöjd me den så det var värt varenda smärta..
Ni får se en bild från den precis va klar..


Är riktigt nöjd med den=)

puss å hej!!

<3<3<3

En massa kärlek till er alla som förgyllde min dag i lördags=) Super duper tack till den underbara dagen!! 
Å tack för alla fina presenter ja fick:) Tack Tack Tack!! 

Jag har ju letat efter en kärring väska som ja kallar de;) hur länge som helst, men inte hittat nån som e bra. För jag har tyckt att det har varit fel färg, fel storlek, för mycket krummelurer på.. Då lyckas Anna hitta en till mig i födelsedags present=) Hur perfekt som helst!


Och så fick jag en jätte fin klänning av Lill Anna och Michaela, men tyvärr så hade ja köpt precis en sån några dagar innan min födelsedag.. Men tanken va jätte fin, för det stod Helen på klänningen=D!!!!


Men presenten som ändå tar alla, varje år, är den från farmor<3<3<3!!!
En underbart god tårta, massa bakelser och den vita kuvertet!
Men hur många miljoner som ligger i kuvertet är en hemlighet, men jag får ett sånt här kuvert av farmor varje födelsedag och jag blir lika glad varje år!!! Tack världens bästa farmor!!! <3<3<3




Kvällen på Garbo va jätte rolig..Massa sprit, massa människor och vi såklart=) De bästa utav de bästa! ;)
Tog tyvärr inte så mycket kort på Garbo, hade inte tid för de spelade en massa bra musik så vi dansade eller hängde vid baren;) Heheh!!! Hade ju som sagt nya lila skorna på mig som jag fick av pappa i födelsedags present, och det gick bra hela kvällen. Det hade jag inte trott faktiskt, så det va en positiv överraskning! Fick tom en kommentar om hur fina skorna var i toalett kön=D

Gårdagen tillbringade jag först hemma i soffan tillsammans med mamma på ena sidan om mig och Nalle på andra sidan. Hur mysigt som helst. Vi kollade på reprisen av Let´s Dance. Sen åkte mamma hemåt mot Söderhamn. För hon ville åka medans det var ljust och förhoppningsvis inte så halt då, med tanke på att hon bara har en hand att köra med just nu. Men resan hem gick bra:)
Jag åkte med mamma till Sumpan där jag hade ställt min bil kvällen innan,  åkte och köpte McDonald´s och sen tillbaka till Anna. Så jag bytte bara soffa=) Sen låg vi där tills jag åkte hem igår kväll vid 22tiden ungefär.. Hur skönt som helst! Vi åt mat en gång till också;) Så klart.. hahahaha!

Puss på er så länge nu!

Nu är det bara en dag kvar tills jag ska göra min tatuering, wiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeee!!!! Är visserligen nervös men det hör till:) Hahah!!!

Alla Hjärtans Dag OCH min födelsedag=D

Hej hopp alla glada!!

Idag är det min födelsedag, men det vet ni ju redan, men ja påminner er om ni glömt bort det;) haha! 
Plus att det är Alla Hjärtans Dag, mysigt värre!!  

Nu har vi varit och fikat hos farmor så vi e super mätta nu.. Och till Annas glädje så finns det muffins kvar=)

Men ja måste duscha nu å så.. skriver lite mer senare..

puss puss


Mumma!

Idag har mamma och jag bakat muffins.. Mumma!!






Tills imorgon till mitt födelsedags fika=) Mamma hjälpte till så gott hon kunde me en hand:) Hon va en jäkel på att läsa recept.. Så snabb gick det för oss. Vi gjorde ju 2olika muffins som ni kanske ser på korten. Å jag kan lova att de blev goda, båda sorterna!!

Ska till Niklas Å Malin och äta middag idag.. Undrar vad det blir för middag. Kanske tom blir lite LIPS sjungande.. hahahah!!! 

Jaha imorgon blir det födelsedags fika hemma hos mig me familjen. Äta massa gott! Farmor har bakat min favorit tårta, plus sockerkaka, och jag & mamma har bakat muffins=) Massa massa gott till imorgon!! Tar med lite till Anna (om det finns kvar;) Heheh!
Sen bär det av hem till Anna för att kolla på medodofestivalen OCH göra sig i ordning samtidigt för sen ska vi till Garbo!!! =D
Blir en super rolig dag=) Jipppiiie!!!
 

Måste dra, puss på er! 

1dag kvar=) 

Mamma!!

Min mamma kom till Sthlm idag, SUPER KUL!! Hon stannar bara till söndag men jätte kul att hon är här. Hon opererade sin ena handled igår, så hon e lite öm.. D gör ont i mig att se hennes handled invirad i bandage, men allt gick ju bra så d e bra! Så jag tar hand om mamma så mycket jag bara kan nu.. Lagar mat, stänger hennes jacka osv=) Men det tycker jag bara är kul, att jag får ta hand om mamma för en gångs skull..
Mamma ligger å sover på soffan nu, lite slut efter operation igår å allt..

Lill Anna va så söt idag på gymmet "muskler, muskler, muskler!!!" och så är hon alldeles ihop tryckt å ser söt ut!! =D Hahahah!!!

Å Anna då, ditt mess idag, hahahah!! Vill inte skriva d här men d du avslutade me : "woho" =) Du e ju alldeles för goo min sköna!!

Sov gott, ska upp relativt tidigt imorgon och fixa massa saker.. puss puss

2dagar kvar=)

För tidig födelsedags present från pappa=)

Här är de fin fina skorna som jag fick av pappa i födelsedags present, lite för tidigt men ja har inte fått de än, de är inköpta nu och ska användas på lördag=) Så vi låtsas att jag inte vet om de än.. hahhahaa!! Pappa är jätte duktig på att hitta och veta vad för skor jag vill ha! ;)




Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Desperate Housewives, House och Heroes:) Och när jag vaknar så är mamma förhoppningsvis på väg=) Jaaaaa!!!

Sov gott, puss

Städ dag:)

Idag blev värsta städdagen, men man behöver få de rycken oxå.. Min mamma kommer på besök imorn å stannar några dagar å man vill ju ha det fint när hon kommer:) Fin besök ju! Mamma=)
Mitt i allt städande åkte Nalle på badning oxå, så nu e han fin å blänkande oxå.

precis nersatt i badkaret..
precis nersatt i badkaret å så otroligt söt! Han försöker köra med hundvalps ögonen;)


Å d skrubbas å grejjas..


Och så det fantastiska busrycket efteråt, som alltid!!


Slutresultat, dock blöt fortfarande..


Filmen som jag och Anna skulle se häromdagen blev det inget av med, vi fastnade i tv programmen och datorn, haha!! Som vanligt när det gäller oss två..Men snart så ska vi lyckas se den=)  Men ja va hos lill Anna igår och såg Bolt, han e ju så stört söt lilla Bolt!!!

Nu är det bara 3dagar kvar till Alla Hjärtans Dag OCH min födelsedag=) Vi ska till Garbo och fira, så kom dit!!!
Så med andra ord så är det bara 6dagar kvar till min tatuering=)=)=) MEN det kommer göra SVIIIN ont!! Och det har även 2söta tjejer talat om för mig att det gjorde. T.ex. Madhe som gjorde sin tatuering iförrgår och kära Jessica för några månader sen.. Men det är ingen som tvingar mig till att göra den så LITE smärta får ja stå ut med på nått sätt ;) 

Puss så länge!

Välkommen till min nya blogg!

Hej hej!!

Nu har lilla jag skaffat mig en blogg, vet dock inte hur man gör med allt än, men det löser sig. Man lär sig nått nytt varje dag=)
Har precis gjort en smoothie, blev så jäkla sugen.. Ååå gott blev det oxå!! Tropisk juice, ananas, mango & papaya.. Dock så fuskade jag lite och köpte de djupfrysta och färdig hackade redan, men blev gott iaf=)
Va tvungen att springa iväg och gosa me Nalle oxå, för han hade världens busryck i pappas säng.. Blir sååååå knäpp på den hunden=) UNDERBAR!!!

Ska iväg och kolla på film hos Anna nu.. The Curious of Benjamin Button, hoppas att den är bra nu oxå..

Puss puss


RSS 2.0