Freeeeedag =)

Hej och hå allesammans..

Idag bär det av till Söderhamn.. Mamsen fyller år på tisdag, och Ulrika fyller 30=)
Hinner inte skriva så mycket men jag uppdaterar efter helgen. Och med lite bilder oxå..

Förhoppningsvis får jag jätte fina naglar idag=D Har en ide på hur jag vill att Elena ska göra idag..
Måste kila iväg och packa nu..

Ha en trevlig helg!! pusss


Jag och Lill Anna på roadtrip i solen, ända ut till Väsby ;)

Sköna vädret

Lite bilder från helgen=)


Fin pärlan utanför Lill Anna i helgen..


Den står i solen och njuter=)

Sen kom glada Lill Anna ut till oss..


Alltid lika glad:)
Super skönt väder var det i helgen..


Söta!Simba som är såå söt!! Hannas vovve =) Å han kan prata oxå, men bara när jag är där;) Eller hur Hanna?! =)Om jag sitter, kan jag få smaka godis då eller?! =P

3Maj -09

Äntligen har man fått vara ledig..och till och med lång ledig:) På påsk var typ alla lång lediga men jag jobbade för fullt och hade jobbat helgen innan också så man var inte direkt på jobb humör..Men fick ju vara ledig från i måndags natt tills nu på tisdag så ska väl inte klaga nu=) hehe!

Valborgs helgen har varit bra! Var I Uppsala på Valborgsmässoafton, det var super kul. Två dans golv på stället som spelade hip hop och RnB musik hela kvällen =) Alldeles underbart bra.
Fredags kvällen spenderade jag med Anna, vi skulle kolla på film men skivan valde att inte fungera i hennes playstation så det blev dega framför TV´n istället, det var jätte skönt för jag va jätte trött. Men blev ändå super sent till slut. Träffade Lill Anna och var i stan, åt på donken och träffade lite kompisar, massa massa prat, så klockan hann bli 06 när vi gick och la oss, hahah..
I lördags var jag och Lill Anna på 25års fest sen utgång på Medborgarplatsen, så det blev inte tidigt i säng då heller;) hahha Ääähhh sova kan man göra när man blir gammal!!

Och idag har vi degat i soffan hela långa dagen, så himla skönt! =)

Ska gå och sova nu, God natt! / Puss

RSS 2.0