29.11.09

Idag firar jag och hjärtat 2månader<3 Det känns som vi har varit tillsammans mycket längre än så=) Det känns så bra! Han gör mig så lycklig!!!

Hittade fina bilder från kamerans inlagda bilder..

  

Nu ska jag byta om och åka å plocka upp Disa. Vi ska åka till nya Sollentuna centrum och se hur det ser ut nu..

Sen ska jag hem och måla lådorna..

28.11.09

Jag har tänt en massa ljus i lägenheten nu, det är så mysigt:) Sitter och väntar på att min baby ska komma hem från jobbet nu. Vi ska åka till Niklas och Malin på middag. En fågel har viskat i mitt öra att det är tacos=) Kan aldrig tröttna på det.

Idag var jag och Disa på Ikea.. Hon skulle köpa hyllor till sin och Filips lägenhet. Som jag ska sätta upp. Dessa 10borr hål i varje hylla. Jag har satt upp några sånna hyllor nu, så det går på löpande band:)
När vi ändå var där så passade jag på att köpa bestick låda och sån där plast som man lägger i botten på kökslådorna. Som ni vet så målar jag kökslådorna inuti, ska måla sista gången imorgon. Ska bli skönt att få lägga ner alla bestick och grejer ner i lådorna:)

Ikväll ska vi över till Medde på fest. Ska bli kul att träffa alla..

Nu ska jag göra mig i ordning..

Ha en trevlig lördags kväll=)


26.11.09

Igår var jag och Christopher ute och jul shoppade.. Skönt att ha det gjort tidigt, plus att min baby kommer jobba mycket nu i December.. Vi har bara 4st kvar att handla till, super skönt! =)

Nu har jag precis målat våra kökslådor inuti..Men ska målas en gång till imorgon.

Nu ska vi laga mat, bloggar mer sen!

19.11.09

Hej hallå!

Jobbade halv dag idag, för vi blev klara med jobbet vid 11.30..super skönt! Så det är som fredag idag för mig. Och även för min kära pojkvän för den delen. Han slutade vid 1 idag och är ledig imorgon. Vi åker ju till Carina, Kimmo och Eric imorgon=) Flyget går 14.30 typ och det tar 50min upp..Jätte skönt! Vi blir hämtade i Sundsvall också..
Ska bli jätte kul att träffa alla..Och se hur stor lilla Eric har blivit.

Hemligheten jag skrev om förut, har börjat berätta det för familjen och vänner, så kan skriva det här också nu..

Jag och Christopher ska bli sambos=) Har flyttat hit lite saker, tar med mig saker varje gång jag åker hem till pappa. Så slipper man ta en jätte lass sen. Vi var på Ikea för ett tag sen och köpte en garderob och 4hyllor och lite små krafs..Super kul!=)
Garderoben ställde vi i sovrummet och det blev jätte fint. Sen satte vi 2hyllor i hallen och 2 i sovrummet. Så det är jätte kul att fixa å greja med sakerna. Har mycket skor och kläder men det ska gå bra:)

Har varit lite lata nu och inte fixat på några dagar, men det kommer snart. Fan vad jag och baby höll på med garderoben alltså..hahah!! Men nu är den uppe.. Med 3spegel dörrar.. Jag som alltid velat ha en garderob med spegel dörrar, och så fick jag det nu=)

Nu ska jag göra nått:) Baby spelar tv spel..


10.11.09

Tiden bara rusar iväg när man har kul, som man brukar säga;)
Även fast jag inte jobbat på några dagar nu, så har dagarna varit full späckade iaf..
Är dåligt med jobb nu tyvärr:( Så alla som vet någon som kanske behöver hjälp med nått, hör av er=) www.iae.se, 0705281605!!!

Jag är lite nyfiken på om min kusin läser min blogg, eller var du bara inne och kollade förut?:)

Imorgon kväll blir det middag hos Niklas och Malin för oss..alltid lika trevligt att bli bjuden på mat:) Undra vad det bjuds på..

Helgen spenderade vi som sagt på Värmdö, det va skojjigt! Men gissa om man sov när vi skulle sova på kvällen sen hemma?!=) I sin egna sköna, fram för allt stora säng..
Vi fick ett eget rum, med en vånings säng..Men vi ville sova tillsammans, så vi trängdes 2nätter i 90säng...haha!
Men det är väl mysigt att vara NÄRA!<3

Har hänt eller kommer hända lite saker i mitt liv som är betydelse fulla, men jag vill inte gå in på det nu..Ni får veta senare;)

Och jag har fortfarande inte hittat de svarta platta stövlarna som jag vill ha...=( Inga favoriter än..De dyker väl upp när jag minst anar det.


I söndags var det ju fars dag..Jag och baby var och köpte blommor och åkte och hälsade på pappa som var hos Angelica. Vi fikade, sen körde jag och Angelica dans matte spelet på hennes Wii..Det är super kul att dansa:) Men jobbigt är det också..
Kommer ihåg när jag och Anna spelade det hemma i hennes föräldrars hus, i timmar kunde vi stå och dansa:) Fast vi körde på Playstation, men det är ju typ samma sak.
Saknar dig din lilla piraya;) Men vi ses ju snart=)

Nu ska jag titta på när baby spelar Tekken 6, och kanske spela själv..OM jag orkar, för jag är jätte trött..

Sov gott, gott folk;) ahaha så kul man kan ha..

Nalle 4år!!<3

Min svarta skönhet fyller 4år idag=)=) Massa gratulationer till honom! Grattis Nalle **Love**

7.11.09

Halloj:) Vi är på Värmdö, på Maddes landställe. Vi kom igår kväll. Hade trevligt igår,massa prat och alkohol. Just nu sitter vi och spelar Tekken 6..Tar det allmänt lugnt bara, och det behövs=) Vi bokade flygbiljetterna till Sundsvall igår. Gick inga billiga flyg till Kramfors det datumet vi ska åka. Vi åker upp 20-22nov..Så min syster hämtar oss i Sundsvall..

5.11.09

Blir knäpp på min mobil.. Den är så knäpp när det gäller vilken månad det är nu..Så har den aldrig gjort förut. Den har fått fnatt;) Jag har en länk till kalendern på skrivbordet på telefonen, och där står det att det är Oktober fortfarande.. Men går man inte på kalendern så står det November.. haha jätte knasigt!
Men jag älskar ändå min underbara telefon;)



Jag måste försöka hitta en bra telefon till pappa. Han behöver en ny, skärmen på hans är trasig. Någon som vet någon bra telefon? Helst Sony Ericsson..

Nu ska jag gå ner i garaget och ta ut monstret ( Tahoen) Ska tänka inför helgen och fylla på spolarvätska, så slipper jag det imorgon.
Sen ska jag handla inför kvällens middag;)

puss!

4.11.09

Det snöar ute just nu. Inte alls mycket men ändå=( Och det var +1,5 grad när jag va ute imorse, inte okej..

Det var lite lustigt imorse.. Jag skulle åka till Michaela vid 9tiden, kommer ut från porten..Och där står pappa med jobbar bilen.. Och jag börjar dirket tänka " NEJ har jag glömt något nu?!" Men pappa skulle skjutsa farmor till tandläkaren, och hon kommer lättare in i bilen om den är lite lägre än en mini buss..Så pappa var så snäll att han väckte inte mig, utan kom och bytta bil bara med mig.. Så jag fick åka jobbar bil till Michaela, sen kom pappa och bytte tillbaka efter han skjutsat farmor. Hur stor är sannolikheten att jag kommer ut samtidgt som pappa är där?! =)

Idag ska vi åka till Ikea som sagt, men jag behövde jobba lite inför jobbet imorgon med redovisningen. Sen blir det liggande läge i soffan tills Christopher slutar. Jag känner mig inte helt 100 idag=( Känns som förkylningen förvärrats tyvärr.. Jag kommer aldrig bli frisk tydligen!! =(


3.11.09

Denna helg var vi på halloween fest i lördags:) Det var kul att klä ut sig. Och träffa en massa kompisar man inte träffar varje dag. Plus att älsklingen fick träffa några av mina kompisar:)
Lite bilder från i lördags..

   
   

Fler bilder kommer sen..

Jag börjar bli ganska trött på att inte bli riktigt frisk. Går jag till läkaren så säger han bara att är det virus så får man inte ge antibiotika, utan bara vid bakterier. Suck!

Sitter och letar efter flyg biljetter till Kramfors eller Sundsvall..Jag och Christopher ska dit nästa helg..Åå det ska bli så kul att träffa Eric...Han kommer att ha vuxit jätte mycket! Han fyller 1år den 11nov den lilla sötisen:) Och min svarta skönhet Nalle fyller 4år den 7nov:) Så det ska köpas hund och barn leksaker=)

Den här veckan är jag ledig, förutom på torsdag..Då blir det redovisnings jobb, våran revisor kommer och hjälper mig med det sista. Jag kan inte det sista själv..än=)

Men även fast man är ledig så är det mycket att göra.
Imorgon onsdag ska jag förmodligen träffa Michaela på förmiddagen. Sen när Christopher slutar ska vi till Ikea och på kvällen är det familje middag hos hans mor:)
På torsdag ska vi äta middag med 2kompisar..Det ska bli jätte trevligt.
Fredag åker vi till Värmdö, till Christophers kompis landställe. Ska firas födelsedag:)

Sen får vi se om det blir middag hos Niklas och Malin på söndag kväll.




RSS 2.0