30.10.09

Fan det är snart November, och snart jul.. Ångest! Jag tycker inte om julen. Det är bara en massa måsten..Men så fort julafton är över så är det bara nyårsafton sen ser vi framåt mot sommar och sol=) hahahah!! 

Just nu sitter jag i soffan hos baby och kollar på tv och data nördar mig lite. Jag har med mig min skruttas idag, Nalle alltså=) Han sitter i soffan ( på en filt) och kollar ut genom fönstret. Jag har märkt att han tycker om att titta ut genom fönstret när vi är hos andra människor. Det är väl för att det är annan utsikt än hemma:)
Vi ska ta en lång promenad sen, och efter det ska Nalle sova hos farmor. 

Christopher jobbar till 8 idag, så jag tänkte laga mat tills han kommer hem, och titta på Idol samtidigt..Hur nu det ska gå?! :)

Nu måste jag dra, ska till systemet.. Lill Anna påminde mig om att de har stängt imorgon..


....

Fredags kvällen var rolig på Berns=) Vi startade kvällen på förfest hos Christophers kompis, och där var det massa roligt folk=) Och bra musik! Sen drog vi nästan alla in till Berns..Dansade hela kvällen låååång;)

Lördags kvällen var skit mysig..Vi va hemma med Hanna,Putte och Liza och kollade på film och åt massa onyttigheter..Jag hade bakat kladdmuffins..De var populära=) Roligt!
Plus att vi var hundvakt åt Anobis (Isabels hund). Så han och Simba busade på här..Ibland fick man säga åt de att inte bråka;) hahah!

Vi var ju på Walking with dinosaurs i söndags, och det var inte alls som vi tänkt oss tyvärr..Men det var trevligt att göra nått annorlunda i vardagen..




28.10.09

Idag var jag och älsklingen på bio och såg Gamer..Se den inte!! Bra scener när de slåss, men filmen var skit dålig annars..Hahahah!

Till på torsdag har vi bokat Michael Jackson filmen, This is it! Och den bara måste vara bra=) Men det tror jag absolut att den är..


Imorgon är vi båda lediga så vi ska fixa med en massa olika saker. Stor handla, tvätta bilarna, hälsa på Jessica på hennes jobb. Sen på kvällen så ska vi ha "Taco kväll" med våra vänner. Det ska bli jätte trevligt=) Ska försöka ta lite bilder..

Idag på jobbet, så jobbade vi inomhus..det är första gången sen jag började jobba iaf.. Det var skönt att vara inomhus:) Vi tapetserade en fondvägg och ska lägga golv i hallen..Har bilder på våran fina fondvägg, men har inte kabeln till mobilen här än..

Sov gott!

En bild på min busiga skrutt<3!!!=)


26.10.09

Hej hopp! Nu har jag varit så där dålig på att blogga igen.. Har haft en massa roliga saker att göra i helgen ju:) Just nu sitter jag i bilen med Nalle..Pappa har kollat på ett jobb i stan,vi var lapplisa vakt bara;) skriver mer sen.. Puss!

21.10.09

God morgon!

Jag fattar inte varför man inte går och lägger sig när man kan göra det?! Men det är något som gör att jag inte gör det när jag gått upp tidigare än jag behöver. Christopher gick tidigare än mig imorse, och jag var uppe med honom innan han gick.

Jag och pappa har jobbat på en tomt ute på Resarö i Vaxholm nu i ca.2v, och igår blev vi klara. Det har gått så fort, för det är ett stort hus. Så det känns jätte bra!:) Idag ska det bara städas lite och köra våra 2maskiner därifrån. Så jag undrar om pappa gör det själv, för han har inte väckt mig än;) För saken är den att jag får inte köra nån av maskinerna på släp, för det är tungt släp, och det körkortet har inte jag.....än:)

Denna vecka/helg ska bli rolig!
Torsdag ska vi äta familje middag hos Christophers mamma..
På fredag är det Mosquito på Berns! Gå dit gott folk, massa massa bra musik!
Och på söndag ska jag och Christopher gå och se Walking with dinosaurs i globen.
Plus att jag jobbar denna helg. Så det blir mycket..

Vi skulle igentligen börjat jobba fredag eftermiddag, men vi kan börja torsdag förmiddag nu för vi är klara på Resarö, så vi kan hoppas att det inte tar hela helgen då:)


Nu ska jag ta mig i kragen och diska, skönt att slippa det sen.





18.10.09

Jag har gjort en ny tatuering=)!!! I fredags eftermiddag hade jag tid hos Sebbe (sainttattoo.se) kl.16.. Jag skrev pappa, mamma, kärlek på Hebreiska, på ryggraden.


 Jag är super nöjd med den!! Alldeles nygjord och röd på kortet;)

Måste dra,
nu ska jag och Lill Anna åka till Ikea.


Jag saknar min älskling! puss


17okt-09

Idag är det lördag och jag är ledig i helgen, så jäkla skönt:)
Igår kväll var jag och Christopher på middag hos Niklas & Malin, vi blev bjudna på potatisgratäng,kött och sås:) *mumma*

Kollade på idol också, Michael Jackson tema..Vilket jag tycker är kul=) Vissa av de som sjöng var inte alls bra..men vissa var riktigt bra.. Som t.ex. Rabih..Tyckte att Michael Jackson låten passade hans röst..Han var min favorit igår. Nu vet jag att Christopher suckar;) hehe!




Tyckte även att Eddie var duktig, fast inte på samma sätt..



Handlar nog mycket om att jag tycker om Michael Jackson också..


Idag ska jag fixa lite saker, sen ikväll ska jag och Anna äta middag och mysa.

Puss!

13.10.09

Imorse vaknade jag av att pappa messade mig där det stod: "Det snöar, de varnar för halt väglag." Så va tvungen att kolla ut genom fönstret direkt. Men jag såg ingen snö som tur va. Det snöade i Upplands Väsby, Barkarby, Täby och Vaxholm. Det blev tom vitt på marken i Vaxholm, men det är ju fortfarande för varmt i marken för att snön ska stanna kvar..som tur är! =) De hade varnat på radion att det var halt.. Vill inte ha vinter! Vill inte! Vill inte! Vill inte!
Hade det blivit vitt på marken överrallt i Stockholm så hade nog hela Stockholm blivit Bambi på hal is;) hahahah!!!! Norrlänningarna skrattar åt oss.. Men vi är bäst iallafall=)!!

Igår träffade jag Lill Anna, var evigheter sen:( Vi var ledig igår så vi kunde träffas på dagen..Jag hade dock lite ärenden att göra, men hon följde med.. Sen hade vi vägarna förbi Christophers jobb också;) Det var härligt att få träffa honom, även om det bara var en snabbis:) Jag köpte en vit kofta igår. Ganska tunn men ändå varm.. Fint och enkelt till leggings bara. Sen var vi inne på H&M, men där köpte jag bara tråk saker. Sånna där låga strumpor och schampo och balsam. Men det var nått nytt märke och det luktade jätte gott. Kostade bara 19.50kampanj pris:) 


 

Idag när Hanna slutar ska jag träffa henne en stund. Vi ska göra 2hemliga saker som jag inte vill berätta om än=D Ni får veta det senare!


Hahahah kolla på den här bilden. Det är från min och Lill Annas roadtrip i somras. När kortet togs var vi i Halmstad och hade sovit i bilen en natt.
Borsta tänderna måste man, annars blir det dyrt;)


Så här såg våran bil ut inför natten:
Och även Lill Anna.. ;)


Vi ville INTE väckas av att det var för ljust eller att någon stirrade på oss.. Vi kom ner till Halmstad på måndag kväll, sen kom vi på att det var Måndags klubben så vi bytte om och gick dit. Sen var det bara att gå och "lägga" sig i bilen..Under natten så REGNADE det verkligen!! hahah.. Trodde att regn dropparna skulle komma in genom taket..

Här sitter trötter nummer 1 & 2 och väntar på att få checka in på hotellet..
hahaha!! Men herregud va skönt det var att duscha och sova sen.



Jag måste bara visa er hur litet vårat badkar var på Kreta.
Observera att det även var ett trappsteg i det enormt stora badkaret=)






11.10.09

Igår var jag och Christopher på inflyttningsfesten hos Niklas och Malin. Det var inte direkt fest så för våran del, vi var jätte trötta..Hade sovit lite de senaste nätterna, plus både fredag och lördag natt var vi uppe vid 2-3tiden och hämtade Nalle hos farmor..För hon vill ju inte ha honom där när mrogon tidningen kommer mellan 3-6tiden, för att våran kära hund skäller som fan då!!!

Vi satt oss och skulle spela Need for Speed igår kväll när vi kom hem, men jag somnade ju typ så fort jag satte mig i soffan..hahah!!

Så nu sitter vi och spelar det igen:) Man fastnar så mycket för det när man väl börjar spela:)

När jag var ute med Nalle imorse så blev jag skit sugen på baguette till frukost. Så ja åkte och handlade frukost innan jag åkte hit igen:) Mumsigt blev det!!

Vid 17-18tiden idag kommer Hanna på middag, det ska bli väldigt trevligt. Vi ska äta fajitas..typ:)

Nu ska jag pussa lite på Christopher och spela lite..

10.10.09

Jag vet att jag borde uppdaterat min blogg:( Men så blir det ibland..

I mitt förra inlägg skrev jag om att jag haft underbara dagar=) Kanske ska ta och berätta vad jag menade..

Jag har gått och blivit kär:) Har umgåtts med mr. C väldigt mycket. Och då tycker jag att det är okej att jag inte varit så duktig på att blogga. Jag vill inte gå in på detaljer här:) Men jag är kär och galen!! Han är underbar, kan inte önska mig någon bättre! =)

Ikväll var vi och bowlade. Vi var 3par:) Det va väldigt trevligt faktiskt. Tack alla inblandade!

Nä nu ska jag också sova i 2timmar, tills jag ska åka hem och hämta Nalle från farmor, för tidningen kommer mellan 3-5tiden på morgonen, och är Nalle där så skäller han som fan. Han kanske får en snabb snabb kiss runda om han är snäll;)

God natt allesammans! Nu ska jag lägga mig bredvid han som redan sover=)

puss och godnatt!

1.10.09

Vilka dagar jag har haft:) Inget jag tänker gå in på här och nu..Ni kanske får veta sen;)

RSS 2.0