29.4.10

Här är bilderna på blommorna och krukorna som jag köpte=)

Fina va?! =)



Idag har jag varit med Isabel i Solna och bara gått runt lite.
Köpte en solkräm och en aftersun. Var 30% på Nivea solkrämer, vissa bara, men det var det på den som jag skulle ha så det var bra. Sen köpte jag PizBuin Aftersun, jag älskar den!!
Hittade en söt liten vit klänning på HM idag för bara 149kr, det tyckte jag var ett kap:)
Vad tycker ni? Jag tycker den är jätte söt=)



Egypten närmar sig så man hittar ursäkter att få shoppa:)
Fast jag shoppar om jag vill och har råd ändå, så det så:)

Jag blev super sugen på sallad så till middag blir det pasta sallad=) Med underbara goda fetaosten!!!!
Jag älskar fetaost, helt sjukt! Isabel gjorde en typ sås förut med fetaost, UNDERBAR!! =D
Har försökt göra en själv, men tror inte att jag gjorde rätt..

Är Valborgs mässoafton imorn, vad ska man göra då? Kolla på brasa?
På lördag ska vi tjejer ut, till Garbo. Det ska bli kul, inte ofta alla tjejer kan samtidigt!

Jag ska försöka börja ta mera bilder, är värdelös på det just nu.

Nu ska jag hälla av vattnet till pastan, och bara invänta att salladen som Christopher är och handlar med sina syskon just nu=)
Ha en skön torsdags kväll!

PS. Imorgon flyttar våran kära inneboende ut kl.12, sen kommer det en ny. Som vi hoppas på att det funkar mycket bättre med! ÄLSKAR fransyskor=P(Hur nu det stavas) DS.



26.4.10

Idag mår jag lite skumt..Vaknade med huvudvärk när älsklingen gick till jobbet imorse. Sen har jag kännt mig lite hängig och förkyld i 2-3dagar, men det har inte slagit ut än. Så jag hoppas att det inte blir något.

Igår var jag, Anna och Isabel på Ikea. Det var skönt att kunna socialisera sig lite, efter ca 1månad bara jobb och sova. Jag köpte ett lock till våran stekpanna, Anna hittade ett åt mig, som passade på den stekpannan vi redan har, så slipper vi köpa ny stekpanna bara för att få ett lock till den. Sen köpte jag 2st nya diskborstar, så jäkla dyra;) 7kr för 2st. Och 2nya blommor och 3krukor. En somrig rosa kruka och 2st höga vita.
Den ena blomman är en Orkidée och den andra är Spathiphyllum. När ni ser bild på den kommer ni känna igen den blomman. Jag tycker de är fina=) Skulle lägga in bilder på blommorna men batteriet på kameran dog nyss. Bilderna kommer in sen.

23.04.10

Löning idag!! =) Härligt!!
Jag jobbade dag idag, var och sopade på ett ställe i Kista. Sen allt det vanliga, skölja av maskinen och fylla på vatten i den. Sen var jag och hämtade ut ett par nya jobbar byxor åt en kille som jobbar med oss. Nu har han jobbat med oss tillräckligt länge för att få ett par;) Heheh!!

Nu ska jag hoppa in i duschen, för ikväll bär det av mot Globen för att se "The last Bounce"
Ska bli hur kul som helst! Liza,Putte,Hanna och flera kompisar ska också dit, men vi ska bara sällskapa dit med Liza och Putte. Bor ju nästan grannar =P..

Ha en super bra lönings fredag gott folk! <3


Förresten, jag har tagit ut min kära underbara PÄRLA=)=)=)!!!!! Så Helen är lycklig!


löning på fredag=)

Gud så skönt med löning snart.. Jag har nog inte berättat att min vita "pärla", som de flesta säger är ful å rynkar på näsan åt, är såld..Vit Mercan alltså..Skulle in för besiktning men hade lite fel som skulle kosta mer än bilen är värd,så då sålde vi den istället.. Jag har köpt en ny bil,eller den är inte ny utan -01a..men ny för mig. Det är en Peugeot 206.. Min brors gamla bil, han ska ju ha barn nu snart så det blir familjebil för de..Fick den för ett bra pris och på avbetalning,perfekt!:) Men tro inte att jag gjort mig av med min svarta pärla..Audin! Nej då den är så klart kvar..Men kör ju bara den sommartid,så peugeoten körs året runt.. IIIhhh jag väntar bara på att batteriet i Audin ska bli full laddat,sen ska det ut å köras:) äntligen...så länge jag väntat på att få köra den=) Ha en bra dag allihopa!

Vet inte......

...ens vad det är för datum..Har konstaterat att det är lördag idag iaf..Jag jobbar varje j*vla kväll/natt med sandsopning nu..Håller på nu på Barkarby Outlet,tar ju sån tid,så jäkla mycket sand. Sen när vi är klara där ska vi till City Gross i Bromma å allt på insidan där..Plus sopa Sj Hagalund..å alla vill ha sopat samtidigt. Så det blir dag och natt jobb..Tycker det suger ganska hårt! Jag tycker livet är orättvist just nu=( Man orkar inte hur mycket som helst..Vill bara lägga mig ner och gråta......... Hoppas ni andra mår super:)

RSS 2.0