28.2.10

Idag firar jag å älsklingen 5mån.. Han ska bjuda mig på restaurang=) Jag har valt en tapas restaurang i Sundbyberg:) Återkommer med resultat sen..

Jag och Disa var i Kista idag en stund, jag har fått checkar från H&M så jag shoppade en par korall färgade pumps, en svart klänning och en svart kjol. Allt "gratis"=) Känns bra att shoppa när det är gratis!

Sitter och kollar på något hund tränings program på 3an..Tycker det är kul att titta på, och väldigt lärorigt. De är ju så söta de små och stora vovvarna=)Nu ska jag göra mig i ordning, baby kommer hem straxt!
Hoppas ni har en skön söndag..
Puss!

15.2.10

Ja då var det måndag igen då.. Tiden går så sjukt fort..

Igår var det Alla Hjärtans Dag OCH min födelsedag!! =D
Familjen var över på fika.. Eller hälften av familjen.. Mamma var i Söderhamn och jobbade och Carina var hemma i Kramfors.. Födelsedagen och min och Hannas 25års fest som vi hade den 30jan har varit lyckade. Igår var det bara lugn och ro med lite hembakad tårta, sockerkaka och "farmor" bullar. Ni som inte smakat farmor bullar har gått miste om något!! Sen kom Niklas & Malin först. Så jag & Niklas spelade Wii..Något kalas spel först, sen spelade vi Mario Cart=D Sen kom pappa & Angelica..Sen var det fika för hela slanten. Och givetvis mer spelande..Pappa spelade oxå sen.. Senare bytte vi till dans spelet " Just dance" då fick jag äntligen med Angelica att dansa lite=D Sen gick alla. Då satte jag å älsklingen oss och spelade Super Mario. Anna & Zani kom förbi senare och spelade lite med oss.

Nu ska jag laga mat.
Sen vila, har blivit förkyld..IGEN=(

Sov gott!


12.2.10

Wiiiiieeee det är min födelsedag på söndag.. Och alla hjärtans dag=D Extra mycket mys då!!
På söndag eftermiddag kommer pappa & Angelica, Niklas å Malin på födelsedags fika. Ska baka en choklad mousse tårta. Hoppas på att det blir så gott som jag hoppas=)

Jag har precis slutat jobbet, så skönt!
Idag på lunchen var jag och mötte upp en tjej som köpte 2 av mina 5par skor som jag har på blocket. Hon kanske ville ha 2 par till, men skulle testa de där först. Hoppas att de andra 3 paren blir sålda snart, känns bra att bli av med de. Annars ligger de bara i sko kartongerna och tar en massa plats..

Nä nu ska jag åka hem från kontoret..

Ha en jätte bra fredag allihopa!

RSS 2.0