18.1.10

Hej och hå!=)

Jag vill renovera en lägenhet. Tapetsera, måla, bygga och fixa en massa. Gud så kul! Vi ska göra en sak i våran lägenhet snart, ska bara hitta den saken vi letar efter.. Det är en hemlis än så länge..
Vet inte varför jag har kommit på det här nu, men jag vill, jag vill, jag vill!! =D Kan jag inte få?=P

I förrgår fick jag en för tidig födelsedags present av min älskling.. En TV till sovrummet=D Visst är han underbar!
Idag hjälpte pappa mig att sätta upp den. Nu ska vi bara köpa en förlängnings sladd till antenn sladden, visst finns det?! Annars måste vi köpa en ny, fast 1-2m längre. Vi ska förlänga elkabeln, med pappas hjälp så klart:) Sen ska jag försöka hitta en svart list som man gömmer sladdarna i. Vet ni om det finns? Vita vet jag ju att det finns, men svarta? Annars får jag måla, men vore skönt med en svart direkt.

Här ser ni Tv:n på väggen. Tapeterna ser gråa ut, men de är mer svarta än gråa:)

Vårat nya vitrinskåp. Fick inte plats med alla glas i skåpen i köket. Har väldigt för lite köks skåp!! Hur man nu kan göra ett kök med lite skåp?! Får jag göra om? Snällarååååå?=DNu ska jag börja med maten.

Puss!

11.01.10

Första inlägget på det nya året. Har varit en massa att göra och jag har varit lat;)

Min och Hannas planering inför festen är i full gång. Vi skickade iväg inbjudningarna 3månader innan festen så vi har verkligen varit ute i god tid=) Men nu när det närmar sig ska man dubbel kolla med folk att de kommer på middagen innan festen, plus jaga alla de som inte svarat..Och börja tänka på när man ska handla allt och så. Men vi har allt under kontroll så det här kommer bli jätte bra tror jag=D

Jag fick ju Nintendo Wii i julklapp av min älskling så vi har spelat lite sånt. Tog med det till Liza & Putte på nyår, hahaha så kul vi hade. Killarna mot tjejerna, och jag måste tyvärr meddela att killarna vann=( Buuuuu ;)

Här är lite bilder från när vi spelade hemma.Hahah kolla sista bilden, det ser ut som att Martin spelar själv, men Christopher står precis bakom.. Då gör man verkligen samma rörelse samtidigt!

Nu ska jag sova, god natt!

RSS 2.0