bilder....

Häääääärligt!


Satt och tittade på gamla bilder, så slänger upp några här.. Ska iväg och äta middag nu straxt hos Christophers mamma. =)

16.6.10

Det är sommar i Sverige idag! I love it!! Men man vet aldrig när det regnar igen för detta är ju sverige, så man får njuta av solen så länge den varar=)

Den här låten är så härlig... Njuuuuut!


Nu ska jag åka och gå ut med Nalle en sväng.

7.6.10

Sol sol sol=) Så underbart med sol och värme.. Helgen har varit skön..I fredags var jag och älsklingen på bio och såg Prince of Persia, den var bra. I lördags plockade jag hemma..La undan vinter skor och vinter jackor i två lådor,så vi får lite mer plats i hallen vid hatt hyllan och i den garderoben i hallen. Sen träffade jag Isabel och vi var i Kista en stund. Shoppade lite nödvändigheter.. Och söndags på sveriges nationaldag var jag och Isabel på jakt efter skor. Jag hittade ingenting,men Isabel hittade 3par=) Har en sak som ligger och tynger mig,och det måste fixas denna vecka......=(

Bio tonight..

Var ett tag sen jag var på bio. Jag och Dusi ska se Prince of Persia.. Och jag älskar popcorn så det ska köpas popcorn också! Muuuums!!

Bestämde nyss att jag och Anna ska gå och se SATC 2 om några dagar, ska bli skit kul! Jag gillar verkligen Sex and the city. Har boxen och har sett den 2-3gånger:) Och Sex and the city movie en gång.
En riktig tjej kväll..

Nu ska jag dra och möta Dusi<3


4.6.10

Blir typ glad av att bara skriva in datumet..Att det är sommar!! OCH vänner på tv.n =D

Här kommer lite bilder från Egypten...


Vårat hotel


Stranden där vi hängde om vi inte var på utflykter


Och vilken utsikt vi hade från våran sol ö:)


Hehe..


Snygging under vattnet;) hahaha


Myser <3


Härligt


Hahah jag trodde att martin försökte lura in mig mot kanten för att det var nått läskigt där, därför håller jag upp benen...


Aqualand


Har inte bild på alla rutsch banor, men här är två av de..


Vi<3


Njuter=)


Måste ju smällta in;)


Fina fina utsikten på nya marinan


Ena båten som vi åkte på en av våra utflykter


ÄLSKAR att åka båt..


Jag på stranden på Mahmya


Älsklingen i vattnet och väntar på oss andra på att vi ska snorkla


Jag;)


Flipper gånger 4=D Vilda delfiner, vi hade tur som fick se de, annars brukar de inte vara där vi var:)
(orkar inte vända på bilden)


Jag stog på första parket, så fick närbilder:) Men fick tyvärr inte se några hopp:(


Så Anna;) Nu orkar jag inte lägga upp fler bilder, du får se på min dator eller kamera.

Puss!!!3 Juni år 2010

Herregud vilket underbart väder vi har, helt sjukt!!=) Jag njuter som fisken i vattnet! Just nu sitter jag i stora lastbils sopmaskinen, fast pappa kör å jag och Nalle sitter bredvid..Nalle är ju van vid att sitta på sätet i bilar,men nu får han sitta på golvet och jag på sätet=) I början höll han på och ville komma upp och han hoppade faktiskt upp i mitt knä en gång, men nu sitter han så fint på golvet och tittar ut:) Idag kl.18 ska jag till frisören..Min barndoms kompis Jessica är min frisör,jätte duktig! Ska bli ljusare i håret. Kände att jag ville bli det nu till sommaren,och kul med lite förändring:) Ska inte bli hel blond eller så, utan hon ska lägga i ljusare slingor. Sen får vi se hur många och hur ljusa..

1.6.10

äntligen är det Juni och då får man säga att det är sommar tycker jag=) Men var är värmen?? Har ju varit i Egypten 1v med Christopher,Martin & Nicole, hur skönt som helst=) Hade velat stanna 2v men man får inte allt tyvärr..Har lagt upp bilder på fb,så titta där:) Kommer några bilder här med,men inte alls lika många.. Den här semestern var lite annorlunda,för vi gjorde en massa saker, inte bara ligga på stranden..Vilket var kul=) Berättar mer sen när jag kommer hem,så kan jag lägga upp bilder oxå..Sitter i bilen på jobbet nu.. Ha en bra dag!

RSS 2.0