25.09.09

LÖNING IDAG! =) Alltid lika uppskattat!

Som ni såg i mitt tidigare inlägg så har jag köpt ett par stövlar:) Såg de redan förra året, men hann aldrig köpa de innan de tog slut.. Så nu när jag såg de så klippte jag till direkt. Plus att det var kampanj på de, så det var 20% på de=) Kan ju inte bli bättre;) hahah!!

Igår hämtade vi ut min bil som varit på verkstaden för de skulle byta stötdämpare. Direkt efter att jag hämtat den så åkte jag till Sollentuna Bilprovning på återbesiktning. Så nu är min pärla besiktigad och klar=) Känns skönt.

Nu har jag bara 3bilar kvar att besiktiga, för pappa tycker inte om att besiktiga bilar, han blir så nervös;) heheh då gör jag det=)




Vit Mercan aka bettan lr skruttas..



Tahon..aka monstret..



Viton...aka jobbarbilen:)


Idag är en sådan dag som igentligen ska vara jätte bra=) Fre, löning å helg.. Men jag ska jobba ikväll=( Men det behövs göras fort så det är bara att ställa upp=)
Och jobba imorgon, men på kvällen får jag åka hem för min otroligt snälla pappa=) Det kommer en kille och ska hjälpa oss vid 17-18tiden ungefär imorgon. Han ska iofs vara med ikväll också..Då kan jag åka hem om jag vill på lördagen.. För jag berättade för pappa att ALLA mina kompisar ska till Berns på lördag kväll *blinkar* Då fixade han så jag också kunde gå=)


Måste ju göra lite reklam för Babyliss Locktång, den som de gör reklam om på Tvn.. När de drar ett drag så blir det lockigt. Det funkar faktiskt. Men ha inte smutsigt hår, då blir det bara rakt. Nytvättat hår och ju långsammare du drar, desto större lockar blir det.
  

Så här såg jag ut efter att jag använt den. Men då drog jag inte så långsamt.
 Jag är super nöjd med den! Går mycket snabbare att få volym och lockar i håret än en locktång. 


Igår när jag va ute och åkte så var det 8grader på kvällen.. Nu börjar det bli dax att ta fram vinterjackan..  
Jag har faktiskt använt min Goose väst några gånger, ganska perfekt väder för den..
 Men tyvärr vet man då att det börjar närma sig vintern också=(



Nä nu ska jag göra mig i ordning för att åka och jobba!
puss!




24.09.09

jag hinner inte blogga så mycket nu, ska kolla på Idol=)


Men tänkte lägga upp en bild på mina nya fina stövlar iaf..



De är inte riktgt så ljusa.. Men visst är de fina? :) I like very much!

puss på er!


22.09.09

Idag var jag hos läkaren och fick öron droppar och nån tablett som är slemlösande.. Mot min hals.. Så nu hoppas vi på underverk=) bahahah!!

Idag har jag även jobbat med bokföringen, Lars kom hit mellan kl.08-12.. Så idag var vi snabba och duktiga!! =D

Ska skriva en faktura som jag aldrig skrivit förut när pappa kommer, så vi hoppas på att det går bra!

Satt och kollade på bilder på Nalle när han va liten.. HERREGUD alltså!!

     

21.09.09

Idag är det en sån där dag som inte är så bra.. Men men ska väl försöka ändra på det!

Har nyss fått ett städ ryck i våran klädkammare, var så mycket saker där inne så man kunde inte komma in där! Det var mest mina flytt saker, kartonger och påsar. Så nu åker det ut till våran tomt, i en av bodarna. Där står det inte i vägen iaf=)

Sen ringde jag min läkare idag och var arg! ;) Är fortfarande förkyld och jag orkar inte mera!! Ge mig antibiotika för guds skull! Plus att jag har vatten i öronen, och det sa han skulle försvinna av sig själv.. Har gått med det i 3veckor nu snart, det är om något väldigt irriterande!!! Det känns som man har lock för öronen HELA tiden.
Så jag fick tid imorgon igen..


Utgång

Man kan ju bli knäpp för mindre.. Kläder man ska ha på sig när man ska gå ut:) Men jag pallade inte hålla på så det blev jeans kjol, svart tubtop, svarta leggings och silver pumps..



Det är enkelt, skönt men ändå snyggt.

Jag och Isabel ska äta Spånga macka snart. Mums vad de är goda. Finns att köpa på pizzerian i Spånga.. Finns väl flera men kommer inte ihåg vad den heter nu.

Nu hoppas jag på att få livs tecken från Isabel snart;)

Puss!!


19.09.09

Lördag idag... Har varit i Kista med pappa. Han ville köpa ny skjorta och ett par byxor=) Men det var "ta 3 betala för 2" så det blev 2skjortor och 1par byxor:) (Va tvungen att ändra på texten lite så alla förstår;) även Göteborgarna.. ;) De på baksidan!! =P

Är det någon som vet var man kan köpa herr skjortor i nån färg men med vit krage och muddar? Eller bara kragen..

Och imorse vaknade jag med huvudvärk, den verkar inte vilja släppa än:( Hoppas på att den gör det snart..

Ikväll blir det utgång till Mosebacke, det är Club Barracuda.. De spelar soca, dancehall, latin groove & urban cuts. Massa bra musik=)

Ska hoppa in i duschen nu, sen det STORA problemet varje gång.. klädvalet!!

puss på er!

18.09.09

Jag vet att jag varit lite dålig på att blogga nu:( Men till mitt försvar så har jag haft mycket att göra senaste dagarna..

I måndags så lämnade jag in Audin på verkstad för att de skulle titta på om min framvagn hade fel inställning, eftersom bilens framdäck slits jätte mycket på insidan. Så de ställde in den rätt nu. (hoppas ja) hahah:)

I onsdags var jag hos tandläkaren och lagade ett hål. Kostade 790kr!!!!!! Rena rama jävla rånet! Jag åt godis förra veckan och knak sa det bara. Sen kändes det som att jag hade grus i munnen. Det är en sån där kostnad man inte vill ha, men man måste tyvärr. Så det är bara att gapa och se snäll ut.
Var även hos frisören. min kära Jessica är ju min frisör. Vi gjorde inget annorlunda än förra gången. Svart underhår, svarta och ljusa slingor.. Under håret hade blivit brunt av allt solande och badande i sommar=) Och så hade jag blivit jätte ljus hårig uppe på huvudet. Men det var ganska fint ändå.

    


Igår (torsdag) var jag bjuden på middag hos Niklas å Malin (bror & fru). Eller rättare sagt, jag hade bjudit in mig själv;) Jag skulle hämta min cykel nyckel hos de och sa att den kan jag ta när ni bjuder på middag=) Och Olof var med också (Niklas bror åt andrahållet;) Så vi fick tacos=) Det var super gott!! Sen kollade vi på idol, lika kul varje gång. Fick även veta att Niklas farbrors fru var med på idol i tisdags.. hahah ni måste gå in och kolla!!! =)

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206207&renderingdepartment=2.34558

Idag (fredag) var jag och lämna in bilen så att de kunde byta mina 2framdäck som var jätte slitna och fick 2a på besiktningen. Så nu har ja nya däck oxå=)

 


Idag ska jag och Madde på middag hos Maddes bror kl.18=) Mums!! Sen blir det Idol för hela slanten. Sen får vi se vad som händer efter det.

Puss på er!

14.09.09

Nu har jag kollat på alla Prison Break avsnitt, tror det är alla iaf.. Och slutet är fan inte bra!! Det va skit sorgligt!  =( Fy Fy Fy!!!!!! Men jag tycker fortfarande att det är en bra serie, sen får alla andra tycka vad de vill..

Idag ska jag lämna in min pärla på verkstad. De ska kolla framvagns inställningen på den. För mina fram däck har slitits på insidan så jag fick en 2a på det på besiktningen. Och de däcken köpte jag nya för 2år sen. Så jag hoppas att de hittar nått fel inställning så jag slipper köpa nya däck och få 2a på besiktningen vart annat år.

Kommer med uppdatering sen när vi fått svar från verkstaden imorgon hoppas jag!
puss!

13.09.09

Nu ligger/sitter jag i min säng och har beslutsångest. Har myror i baken, men samtidigt skönt att ligga kvar här:)

Skulle jobbat i fredags eftermiddag/kväll, men slapp för pappa och killen som är med klarade sig själva. Så jobbade hela lördagen. Skulle jobbat idag(söndag) också, men vi tog det jobbet i lördgas också, så vi var lediga idag:) Så min lördags kväll tillbringade jag i Annas soffa. Vi tittade på film ovh åt godis och popcorn med dipp:)

För några dagar sen fick jag ett sånt där så kallat "städryck" och rensade mina garderober på kläder. Det blev en propp full Ikea pappers påse, och jag tycker att det är bra gjort! Så nu finns det lite mer plats i garderoben.. Fast det gör det ju inte, men ändå. Nu hänger kläderna rakt ner, utan att hänga på varandra, hahahaha!!!
Ska ge den påsen till min syster Carina. Hon vill ha allt som jag sorterar ut. Hon har ett plast barn som är 13år och hon tycker det är skit kul att få kläderna. Så kul att kunna göra någon glad:)

Över till något mindre kul nyhet.. Häromdagen, tror det var i fredags, så åt jag godis och en bit av min tand lossnade:( Så ska till tandläkaren på onsdags först!!!!!!! Så duktiga är de på folktandvården i Spånga.

Puss!!

10sept -09

Hej alla glada!

Idag var jag och pappa och storhandlade åt farmor, och lite åt oss själva. Passade på att åka förbi Bromma Zoo också. Nalle behövde en ny matskål och en massa godis. Så fick han en leksak också. Han älskar pip leksaker, så det blev ju givetvis en sådan=)

hahah den är ju faktiskt ganska söt;) Men låter verkligen som en gris.



Ni skulle sett Nalles första reaktion på att den inte pep som en "vanlig" pip leksak, utan som en gris ungefär.. hahahah!

Här är Nalle stolt över sin nya leksak!


Vi köpte även sånna där pinnar som är bra för hundars tänder. Typ sånna som de gör reklam om på TVn nu. Visserligen så är det ju bra när de biter på tuggben och det älskar Nalle, men jag tänkte att det skadar ju inte med sånna ben också till min skrutt=)

Har aldrig testat det här märket förut, har bara kört med Pedigree´s pinnar. Men testa kan man alltid göra.



Nu ska jag kolla på film. Kommer inte ihåg vad den heter just nu.

Puss!

090909

Hihi roligt datum!!

Idag har jag inte gjort nånting alls..Så jäkla skönt. Jag tycker att min stor städning igår räckte. Jag ska vika mina ny tvättade sängkläder bara. Sen hoppas jag på att jag och Isabel kommer iväg till Kista en liten sväng.

Jag ska köpa en ny bodylotion, eller två:) För jag älskar den från Bodyshop, Papaya lukten..
Den torkar in i huden så snabbt också och det är skönt när man t.ex. har tränat och ska klä på sig direkt.

 

Plus att jag har tänkt att köpa Moringa Milk Body Lotion också.
Madde hade med sig den till Alanya, och den luktade också väldigt gott och fräscht.





De kostar tyvärr 165kr/st men de är så bra så det är de värda! Så jag rekommenderar starkt de här. Eller någon annan lukt, men Bodyshops lotions är bra=)


Idag ska jag hem till Hanna. Vi ska kolla på Idol och äta tacos=) Mums! Jag tjatade om att jag ville ha tacos när jag var sjuk, men jag kunde inte svälja då, så det gick inge bra alls. Men nu får jag äntligen det!
Jag och Hanna är Idol buddies;) hahahah vi har kollat på Idol så många år tillsammans och vi sitter med våra "skäms kuddar" eller "skäms hand".. hahaha det är så kul!

Pussar!!



8sept -09

Idag hade jag bokat grovtvätt stugan klockan 10-14.. Ska tvätta mattor och överkast. Så jag tänkte att när jag ändå håller på och tvättar mattorna kan jag lika gärna dammsuga och skura golven när det inte ligger några mattor i vägen. Så idag är det stor städ dag för mig.
Jag har bäddat rent i sängen och dammat också=) Jag HATAR att damma!!!!

Just nu sitter jag och väntar på att 2maskiner i tvätt stugan ska bli klara så jag kan ladda den sista och komma tillbaka och börja dammsuga.

Kl.17 har jag nageltid, och jag hoppas på att min "plocka ögonbryns tjej" kommer vara där idag!! För hon är gravid och mår inte så bra, så hon har inte varit där de 2 senaste gångerna=( Så sist var det en annan tjej som noppade mina ögonbryn, men jag var inte alls nöjd med henne! Jag vill ha min vanliga tjej...

Nu måste jag gå till tvätt stugan.

puss!


Men kolla

Vilka söta!!! Ja döööör!!








4sept -09

Idag har febern försvunnit helt, och jag känner mig som en helt ny människa=) Men halsen och näsan är tyvärr kvar, så vi hoppas att de också försvinner snart..

Idag flyttar Niklas och Malin (bror & fru) till Kungsängen..(de jävlarna;)
Jag ska dit senare och socialisera mig lite, jag vill inte bli värre sjuk igen om jag hjälper till och bära en massa saker..
Mamsen kommer till Stockholm också för att hjälpa till=) KUl att träffa mamma!! Men hon ska flytt städa åt de.. Mamsen är expert på att flytt städa, packa ner saker bra när man ska flytta och så vidare.. Så ni vet ju vem som ska hjälpa mig när jag flyttar;)

Jag beställde tid för att besiktiga min Audi på måndag nu, hoppas det går bra:)


Här har ni pärlan i våras när jag tog ut den för första gången detta år=)


3sept -09

Som ni kanske vet så har jag varit förkyld sen typ 22Juli.. Sen åkte vi till Turkiet och jag trodde att jag skulle typ svettas bort förkylningen.. Men icke sa Nicke!

Den var kvar under hela resan, men det gick bra iaf=)

Sen när vi kom hem däremot, så small det.. Jag blev dunder sjuk=( Har legat i sängen deckad sen i Tisdags natt..Hade 40graders feber i 2dygn.. Nu har den gått ner lite iaf.. Och det känns verkligen, även om jag känner att jag har feber så är det ingenting jämfört med 40grader!

Va hos läkaren i tisdags morse. Han konstaterade att det INTE var svin influensan jag hade, så det var skönt och höra. Jag har något slags virus sa han. Jag var jätte svullen i halsen så jag fick host medicin.
Den har väl hjälpt, för jag hostar inte hela tiden som jag gjorde förut. Bara ibland.

Men det känns däremot som att jag har en fotboll i halsen, gör så jäkla ont att svälja.. Så jag hoppas så innerligt att detta går över snabbt, för jag orkar inte mer!!


Över till en rolig sak nu=)
I Tisdags beställde jag ett par D.Brand jeans från bubbleroom.se. Och gissa vad?! De satt perfekt, vilken jäkla tur man har med storlekarna. Så slipper jag skicka tillbaka och byta storlek.



Visst är de fina??=)

Nu ska jag vila lite till.. Puss!


RSS 2.0