22 Juli 2010

Redan!!?? Sommaren går så sjukt fort, man hinner ju inte med! Men på vintern när man vill att det ska gå fort, går det jätte sakta=( Men man får väl bita i det sura äpplet om man bor i Sverige.. Får väl se om vi får en lika snöberikad vinter i år, som vi hade förra året! På ett sätt är det jätte bra med massa snö, för företaget och min plånbok=D Men samtididgt så har man inget liv typ, och kan bli inringd vilken tid på dygnet som helst.. Så jag har lite blandade känslor om mycket snö...

Jag, Chris och Martin var i Halmstad över en helg för ca.2v sen. Det var helt underbart! Kom ner på fredag kväll, åkte till huset där vi skulle bo. Och det är helt perfekt boende. Det är en undervåning på en stor villa som ägarna har gjort om till 4små rum å 2 kök, som de hyr ut. Sen begav vi oss ut på stan. En kompis till mig har klubb i Halmstad så vi letade rätt på den och gick in där.
På lördagen började vi med at äta Burger King=) Sen låg vi på Tylösand hela dagen!!! Helt underbar strand det är! Jag har varit i Halmstad nästa varje år sen jag var liten och jag älskar det! Ni som aldrig varit där, ÅK DIT! (under sommaren=)

På söndagen tänkte vi åka till Tylösand men det var molnigt när vi gick upp så vi bestämde oss för att åka till stan. MEN jag hade glömt bort att Halmstad är lite bondhåla ibland, alla affärer har stängt på söndagar. Så vi åt frukost och glass, sen åkte vi förbi Ullared på vägen hem=) Väldigt lyckad helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0