1timme kvar =)

Nu är det bara 1timme kvar tills man får köra med sommar däck=) Jippppie!!!! Längtat efter min pärla länge nu.. Var och köpte en ny dörr list, som valde att släppa i höstas.. 355kr för en dörr list till bilen,sjukt!! Men nu är den in handlad och ska sättas dit efter helgen tror jag. När pappa har tid att hjälpa mig, kan inte själv.

Jag åker ju till Kramfors på fre förmiddag med Jessica, Kimmos barn och mamma från Söderhamn. Nu är dop helgen här. Kändes som att det var nyss lille Eric va nyfödd och nu är det dop=)
Ska bli kul att träffa alla igen=)

Jag och Hanna var och körde ett bra pass på gymmet i söndags. Jag har svårt att ta på mig jacka, sätta upp håret m.m. pga den hårda träningen=) Och jag fick höra att även Hanna hade träningsvärk idag oxå så :p Hahahaha!!
Men träningsvärk är bra värk! Ska försöka komma iväg imorgon att träna.
Efter att jag och Anna varit i stan. Lagom pigg då men spela roll:)

Kollade på Den rätte för Rosing hos Hanna idag, så kul att det blev Linda och Hugo,de passade ihop. Förutom åldern! MEN det höll ju inte kunde man läsa på nätet direkt efter programmet va slut, hahaha, håller något som har gått på TV?

Puss på er!

Torsdag 26mars -09

Idag har jag åter igen jobbat med redovisningen. Men nu är det klart för Februari månad, super skönt!! Har faktiskt börjat på Mars månad oxå:) Men slut pratat om det nu!

Det var ju våffeldagen igår, men vi ska äta våfflor idag=) Sitter just nu och väntar på att de ska bli klara, mums det är såå gott!! Sen blir det semlor till efterrätt, massa massa mums till middag idag!

Sen efter middagen ska jag hem till Hanna och kolla på film och bara ta det lugnt! Sen när Anna slutar ska ja träffa henne=)

Men jag behöver ta det lugnt nu för jag är handikappad just nu! Var ju ute och gick lång promenad med Jessica häromdagen. Bara det att det satt en lapp i skorna, precis där man har hälarna, så självklart har jag fått en super stor vattenblåsa på höger häl, och en mindre på vänster. men kan knappt gå på höger foten.. Och jag är inte en sån person som klarar av att klämma eller trycka sönder saker på mig, så jag hade bestämt träff med en viss tjej ikväll som kan det, men sen imorse så gav jag mig fan på att jag skulle klara det! Och det gjorde jag=) Stolt över mig själv.. hahaha.. Så nu är det lite bättre, men kan inte gå på den än =( Jävla skit saker som finns på kroppen. Visserligen läste jag på nätet att de är bra. För när kroppen känner att de håller på att nötas hål så bildar kroppen en vattenblåsa istället. Så på så sätt är det väl bra, men det gör ju så fruktansvärt ont!!!!

Nu ska jag bränna en film eller två att ta med till Hanna..

Hare så bra så länge!
puss

PS!! Nu är det nära tills jag får ta ut min pärla på vägarna igen!!! =D DS!

Har dock inte ögonlocken kvar, det blev angel eyes istället på den.


Aaahhhh

Idag har jag suttit och jobbat med redovisningen för företaget! Våran revisor kommer på torsdag och då ska vi göra det sista tillsammans. Men slarvig som jag varit så hade jag inte jobbat alls med redovisningen så idag satt jag hela dagen. Känns super skönt att ha det färdigt nu. Jag gjorde tom nästa månads redovisning så långt jag kan göra än så länge.

Efter att jag var klar så satte jag mig och kollade på lite serier. Bland annat One Tree Hill, Gossip Girl och Desperate Housewives.

Jag och Jessica ska ut och gå när hon slutar idag, ska bli skönt att rensa tankarna och bara gå. Bra träning oxå så klart=)

23mars -09

Då var kryssningen avklarad! Men det var en rolig kryssning. De spelade massa bra musik hela kvällen/natten. Man kunde ju inte gå och sova. Jag och Lill Anna var ute och röjjde till 7 på morgonen. Säger ju det, jag kan inte sova om det spelas så bra musik. 
EMD och Velvet var där och uppträdde. Visserligen så gick vi när Velvet uppträdde men iaf;)
Lill Annas "halv syrra"  Annika är med i gruppen SunBlock som dansade innan EMD uppträdde. Så självklart stod vi längst fram för att kunna ta kort på Annika. Och då stod vi kvar när EMD uppträdde. LITE svårt att röra sig när alla 14åriga tjejer är så enormt hysteriska så man inte kan röra sig! Men de var bra, så det var bara kul!
Sen var vi ju tvungna att vara lite fjortisar själva. För EMD klev av i Finland och flög tillbaka till Sverige, och då tog vi kort me de innan de gick av. De korten finns på Lill Annas kamera så de får ni se när hon skickat de till mig.
Men ni kan få se lite kort av de på scenen nu.






Så.. Har en massa fler men de här får ni nöjja er med;) hahaha!!

Och igår när jag och Lill Anna satt i trappan på våning 5 och väntade på att tiden skulle gå, så vi fick gå av båten.. så kommer Katrine från Idol eftersnack fram och ger oss varsin goodiebag=) Alltid lika uppskattat att få present! I den var det en bok, månadslinser, en kräm, ett nagellack från Make Up Store(skit fin färg) , en vitamin dryck av nått slag, brun utan sol flaska och en Axe spray. Tack så mycket !! =)

Men jag hade redan målat på en somrig nagellacks färg, för jag längtar så till sommar å värme!!!

Den ser nog mer röd ut på bild än vad den igentligen är. Den är väldigt knall rosa! Jag tycker den är super cool:)
Naglarna syns ju iaf, och det gör mig ingenting.

Jag köpte en ny parfym på båten. Både till mig själv och pappa. Pappa ville ha Calvin Klein så den fick han.
Till mig själv köpte jag Valentino..

Super god=)

Nu ska jag kila iväg och byta om sen ska jag och Disa åka och leta efter dop present till lille Eric.

Puss puss


Fredag=) 20mars

Äntligen fredag igen! Gud så skönt det ska bli med helg.. Har gått upp tidigt varje dag denna vecka för att åka till jobbet. Tidigare än vanligt så att säga =) Men det blir väl inte så mycket sova iaf i helgen.. Men skönt med helg iaf!

Jag och pappa gjorde en super bra affär i onsdags. Vill inte säga å vilken affär, men vi köpte 21 betong säckar, men killen i kassan slog bara in 4 säckar!!! Av vilken anledning har jag ingen aning om, men vi gjorde ju en jätte bra affär! Så tack så mycket killen som slog in 4 istället för 21=)

Har inte ens börjat fundera på vad jag ska ha på mig på kryssningen och så.. Eller har väl typ bestämt skorna, men det är ju inte så otippat! =) Så just nu håller jag på och tvättar. Ska hänga den sen ut på stan och göra massa ärenden.

Längtar så tills man får köra med sommardäck=) Köra min svarta pärla.. Vill iofs att de ska ha sopat upp mycket av sanden oxå, vill inte ha all sand på bilen. Förra året, på min första runda på året fick jag ett sten skott på rutan och det växer och växer nu :( Men som tur är så är det på höger sida av rutan så än så länge gör det inget! =)

Puss på er så länge!

Molly Sandén

VILKEN röst den tjejen har!!! Gud hon är verkligen jätte duktig tycker jag.. Lyssna på hennes Hallelujah på youtube!

Sprungit

Hej allihopa! Nu har jag precis varit och sprungit runt Råstasjön me Lill Anna. Har inte varit ute och sprungit på flera år. Så jag fick nått ryck och hängde på Lill Anna. Har sprungit lite på gymmet på löpbandet, men det är inte samma sak.
Om jag ska vara ärlig så sprang jag halva och gick i rask takt halva. Kan ju inte begära för mycket av mig första gången på flera år! =)

På lördag bär det av ut på sjön.. Kryssning med Lill Anna, Emelie och Anki. Ska bli skit kul..

Jag har jobbat skit mkt nu senaste dagarna, därav inge bloggande. Kommit hem vid typ 7tiden och då bär det av till kompisar och så. Jag brukar vanligtvis komma hem vid 16 - 16.30, så kl.19 e sent för mig..
Nä nu ska jag sova, eller lägga mig i sängen iaf..

Sov gott!
puss

Torsdag 12/3 -09

Jaha då var det snart helg igen då:) Super skönt. Jag är inte lika slut den här veckan som jag var förra. Helt sjukt vad slut jag var! Plus att jag och pappa har jobbat natt som dag i 2dygn när snön kom oxå, men ändå inte lika slut. Men det är ju bra så jag ska absolut inte klaga:) Känns som att jag inte gjort annat än att jobba dessa 2veckor:) Förutom helgerna då;) hehe!

Hörde ryktes väg att det ska bli 5-10 plus grader på söndag eller måndag=) Super skönt!
Vill ha vår nu! =)

Har glömt att berätta att jag köpte 2par skor bland annat i Göteborg..
Par nummer 1:


Par nummer 2:

De här svarta betalade jag bara 198kr från egen ficka. För jag hade fått presentkort 400kr, av Niklas å Malin ( bror å hans fru) i födelsedagspresent.. Så det var inte så farligt:)

Sen beställde jag ett par skor från Nelly.com häromdagen.. Var inte så dyra så det är okej=)

Hahah om man jämför skorna så ser de 2 första skit låga ut nu.. men så låga är de inte faktiskt. Det är de här som är svin höga! Hoppas bara att de är relativt sköna att gå i.

Igår bokades en kryssning. Lördag 21mars, party kryssning med Radio 107.5. Ska bli kul faktiskt. Kanske man kan inviga de här skorna. För de andra två paren har jag redan invigit, och det gick hur bra som helst. Alltid lika kul att se hur sköna skorna är efter en kväll på stan. Kollar man på höjden på dessa så ser de inte speciellt sköna ut, men skenet kan bedra! Det fick jag ju bevisat för mig förut när jag använde ett par skit höga skor från gojane.com . De gick det bra med hela kvällen. Ja ni kanske redan fattat att jag är sko älskare! =) Men kan ju inte låta bli.

Ikväll ska det ätas tacos, super gott! Längtar redan.

Puss på er!

10mars -09

Nu ska jag och Isabel iväg till Ikea.. Jag ska inte handla något, utan det är hon:) Jag följer med som moraliskt stöd.. AHhaha!! Sen ska jag träffa min kära Hanna, känns som en evighet sen.. Ska bli kul att träffa henne. Mysa ska vi göra=) Och äta en pizza sallad, mums..
Nästa vecka ska jag förbi tatuerings studion igen.. Åååå nej jag ska inte tatuera mig igen....än;)
Han ville bara se den när den läkt ordentligt.. Och nästa vecka har det gått 1månad sen jag tatuerade mig.. Det är u helt sjukt, känns som igår. Nä okej kanske inte igår, men för en vecka sen.
Så här ser den ut nu..


Puss på er!


Väder

Det är ju helt sjukt hur vädret ändras hela tiden! Har varit plus grader ett bra tag nu, och jag har stormtrivts.. MEN så vaknar man idag och det är vitt ute igen.. och jag kollade på Smhi´s hemsida och det ska tydligen snöa tills imorgon förmiddag. Vet dock inte om det ska SNÖ eller bara snöa lite.. Men jobb blir det nog iaf tror jag. Pappa har jobbat idag och plogat på spendrups så det blir nog att bära ut snön inatt eller imorgon.
Jag tycker att det är jätte mysigt med snö, men jag gillar värme ännu mer!! Så jag vill ha sommar nu nu nu!!
Vill till värmen!!

Ute kväll i Stockholm=)

Igår var jag ute med kompisar! Och vi hade skiiit kul! Först startade kvällen lite segt när jag var hemma. Sen hörde Lill Anna av sig och jag åkte in till stan och mötte henne. Vi åkte till Ambassadeur och det var ganska lagom med folk när vi kom dit, men det sa bara poff så var det mycket folk direkt. Men blev lite besviken på att de hade förvandlat det braiga Hip Hop/ RnB rummet till Rock´n Roll.. =( Men de spelade mycket bra musik på stora dansgolvet igår, så det var roligt! Cici och Madde var där oxå, det var kul att träffa de=)
Men av någon anledning så slutade kvällen på rock golvet iaf.. Jag och lill Anna dansade och dansade och hade super kul! Träningsvärk i magen typ, pga allt skrattande! Och vi sa att vi skulle gå hem vid ca lite innan 3, MEN blev lite senare;) hahah.. Men kul hade vi=) Tack för en super kväll!!!

Har legat och segat hos Lill Anna hela dagen. Blev sent i fredags och igår, så va tvungen att ta igen sömn och vila. Blir en jobb vecka igen nu.

Men vi stack snabbt ner till Solna Centrum idag och köpte en varsin jacka=)!!! Så här ser min ut..


SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!!! =)

Men

hur kunde Ugglas gå till final????

Melodifestival

Snart är det dax för melodifestivalen igen..Undra hur det kommer sluta ikväll då=)

Kollar på The Hills nu, shit vilka intriger de har. Två av tjejerna är ju ovänner, eller har varit pga den ena tjejen  tål inte den andra tjejens kille! Men nu såg jag att de pratade med varandra och kramades. Men blir nog inte vänner vänner för tjejen e nästan gift med killen nu. Men de löser sig säkert i deras värld det också, det är ju trots allt TV!

Lördag..

Nu ligger jag i min säng och kollar på The Mentalist, super skönt! Har varit skit seg hela dagen idag. Var ute igår och kom hem som vanligt när man är ute vid 3.30 ca.. Var skit trött igår och så var man ute sent så det är nog därför jag är så seg idag. Men  super skönt att inte behöva göra nått alls idag på dagen:) Bara ligga här å kolla på bra serie. Men har bara 3avsnitt kvar =( Hoppas att det finns fler. 

Jag och Lill Anna var snabbt på Rusta och Hemtex idag. Jag behövde köpa Mister Muscle kök, den är billig där. Sen var det en massa rea på Hemtex så jag köpte 5 handdukar och 4 örngott. Bra att bunkra upp sig innan man flyttar! =)

Ska koncentrera mig på att kolla på serien nu=)

Puss!

Gratis är gott:)

Idag vid lunch tid, ja vanlig 12.30 lunchtid, så åkte jag,pappa och Jakob till Solvalla. För vårat företag hade fått en inbjudan om att de hade en liten mini mässa där på dagen. Man fick en polotröja, mat, dricka och kaffe/te. Alldeles gratis. =) Och det var ingen korv med bröd till mat utan grillat kött, med potatis i nån sörja, sallad och bröd. Jätte mumsigt. Sen när vi hade ätit klart så gick vi en väng på mässan och kollade runt lite. Pappa tittade medans jag och Jakob letade godis skålar att ta smak prov av godis från =D

Måste dra nu, skriver sen. Puss

Trötter

Förstår inte hur man kan vara så trött hela tiden?! Skulle vilja gå och lägga mig nu, men det går ju inte, för då kan man inte sova ikväll sen. Fast idag är det nog för att man är slut i kroppen, har träningsvärk av allt skottande jag och Jacob gjort idag. Plus hållt i den tunga borrmaskinen som jag gjort. Men det blev mycket gjort idag på jobbet. Eller typ lika mycket som vilken annan dag, men för ögat och allt annat folk så ser man resultat nu. I vårat jobb ser inte alltid männsikor som inte jobbar med samma sak som oss, inget! De kan fråga men var är det, och vad har hänt idag? Konstigt att dagvatten rören inte syns t.ex. för de ligger under marken. VI har lagt ner de där, för det ska vara så!

Som ni vet så håller jag på och tittar på The Mentalist, men går sakta framåt för jag somnar alltid ifrån det. Som sagt, är så trött hela tiden. Men första gången jag såg serien på TV så tänkte jag direkt på Greys Anatomy, för han spelar ju en av läkarna där.



Men tycker han spelar bra, både som läkare och "polis" eller vad man ska kalla honom i The Mentalist..

Nä nu ska jag lägga mig och kolla på den, får se hur långt jag kommer idag:)

puss

Music

Jag älskar denna låt!!! Så otroligt bra.. Akon - Beautiful
Lyssna och njut=)


2/3-09

Har suttit och jobbat med redovisning för vårat företag hela dagen idag! Fick göra massa saker som jag inte gjort helt själv förut, tog sin lilla tid men jag klarade av det med bara ett litet fel, hade missat momsen på en faktura.. ooopps! ;) Men det blir lättare för varje gång man jobbar med det så tills nästa gång ska jag nog kunna göra den grejen lite lättare. Plus att nu ska jag få göra ena momentet i datorn alldeles själv =D utan att de behöver vara här.. Så det är stora framsteg! Är visserligen tung i huvudet nu efter allt tänkande idag, men det känns bra att jag gjort framsteg och märker de själv oxå.

Den 4april är det dax för dop för lilla Eric, i Kramfors. Blir trevligt tror jag. Jag startar min färd ensam, men plockar snabbt upp Jessica i Sundbyberg. Sen plockar vi upp Kimmos barn, Emma och Simon i Upplands Väsby. Sen åker vi mot Norrland. En liten bit iaf, för i Söderhamn hämtar vi upp mamma. Sen är vi full bil upp till Kramfors. Ska bli riktigt kul att träffa Lisa, Agnes och Lillan. Det är Carinas (min syster) 2katter (Agnes och Lillan) och hund.


Här är skönheten Agnes!! Så otroligt mjuk päls så man kan gosa med henne i evigheter. Snyggingen själv.

Sen har vi Lisa här:

Plus mamma är med på kortet=)

Till min stora besvikelse så har jag inget kort på Lillan, jätte konstigt! Så jag har bett min syster att skicka ett kort på henne. Så jag lägger upp det sen..

Nu ska jag kolla på The Mentalist. Blev ett avsnitt igår sen somnade jag:) Men så skönt att sova!

puss

Hemma igen

Nu är jag hemma efter en underbar helg i Göteborg! Problemet är att helgen går så sjukt fort bara=( Fast jag och Anna har hunnit med massa saker iaf.. Vi har gått på stan hela fredagen, efter att vi kom ner.. Sen skulle vi ut på fredagen, men skulle ta en powernap på ca. 20min, men vi sover och sover tills klockan var ca.24 då kände vi att skit samma, vi sover.. å gud så skönt det var! Båda va helt slut.. Det värsta är att jag coh Anna åt en mysig middag på hotellet, vi åt en varsin Ceasar sallad, för 150kr/styck!!!!! Kan ni fatta det?? Helt sjukt vilket pris! Vi trodde väl inte att det skulle vara så svin dyrt att äta på hotellet, men tydligen. Men men.. hahaah!!
Sen på lördagen var det ut på stan igen, hela dagen=) Men på lördags kvällen blev det utgång till ett ställe som heter Push, ägs av Sture Companiet.. Haha inte lätt för Göteborg att vara näst bäst hela tiden;)
Men helgen har varit jätte rolig.. Bettan drog 38liter diesel på ner vägen.. Och det är typ 50-54mil till Göteborg, så ni kanske kan fatta vilken underbart bra bil jag har=)
Anna tack för en super helg, när åker vi igen? puss på dig!

Så här känner jag mig just nu:


så...
Hahahah!!!


Håller på och bränner The Mentalist nu så jag ska lägga mig i sängen och kolla på det.. Sen får vi se hur många avsnitt jag hinner kolla på innan jag somnar;)
Ska upp och jobba med pappers avdelningen för företaget imorgon. Så imorgon är även jag en kontors råtta;)
Men just nu känns det som att jag skulle kunna sova i flera dagar.

Sov gott!! Puss..


RSS 2.0